Špeciálne akcie: Promócie

Ponúkame Vám možnosť osláviť tento Váš úspech s najbližšími v našej klimatizovanej reštaurácii alebo v zimnej záhrade.

Oslávte Vaše promócie v príjemnom prostredí Penzióna Beryl.

Ponúkame Vám možnosť osláviť tento Váš úspech s Vašimi najbližšími v našej klimatizovanej reštaurácii alebo v zimnej záhrade. Môžete si vybrať priestor podľa Vášho želania.

S Vašou rodinou a známymi si pripijete slávnostným prípitkom, pochutíte na dobrom jedle, napijete sa niečoho dobrého a hlavne si vychutnáte spoločnú radosť z úspešného ukončenia štúdia. Jednoducho dodáme Vašej promócii dôležitosť,ktorú si zaslúži.

Slávnostné menu od 17,00 € /1 osoba /prípitok, predjedlo alebo polievka, hl.jedlo, dezert, minerálka/

Prenájom priestorov – grátis.

Bližšie informácie na Vaše otázky ohľadom slávnostneho menu či rezervácie priestorov ,Vám radi poskytneme na:

0918 891 821

055/ 699 8539

recepcia@penzionberyl.sk

Fotogaléria priestorov penzión Beryl

 

PROMOČNÉ MENU

Menu č. 1

Cena: 19 EUR/osoba
Prípitok: Hruškovica Jelínek
Polievka: Mäsový vývar s rezancami a zeleninkou
Hl.jedlo: Kuracia roláda v sezamovom kruste plnená syrom, šunkou, kápiou
Alternatíva hl.jedla: Bravčová panenka so sušenými slivkami, prosciutom na omáčke z červeného vína
  Prírodný kurací steak na broskyniach s nivovo-smotanovou omáčkou
Príloha: Opekané zemiaky a dusená ryža
Minerálka: Bonaqua jemne sýtená
Dezert: Čokoládová torta s malinovým dipom

Menu č. 2

Cena: 21 EUR/osoba
Prípitok: Šumivé víno HUBERT BRUT/De LUX
Polievka: Slepačia s celestínskymi cestovinami a zeleninkou
Hl.jedlo: Plnená kapsa z morčacích prs preliata bylinkovou omáčkou
  / plnená so sušenými paradajkami, mladým špenátom a mozarelou /
Alternatíva hl.jedla: Miešané filetky z kuracieho mäsa a bravčovej panenky na hríbikovom ragu
  Bravčové medajlónky z panenky na šafránovej omáčke so špargľou obalenej v slaninke
Príloha: Americké zemiaky a dusená ryža
Minerálka: Bonaqua jemne sýtená
Dezert: Medovníkový krémeš s vanilkovou zmrzlinou

Menu č. 3

Cena: 24 EUR/osoba
Prípitok: Martiny Bianco/Extra Dry
Polievka: Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
Hl.jedlo: Kačacie prsia na pomarančoch s medovou omáčkou a kvapkou brandy
Alternatíva hl.jedla: Grilovaný losos na citrónovo-smotanovej omáčke podávaný s zelenou fazuľkou a rukolou
  Viedenská roštenka s karamelizovanou cibuľkou
Príloha: Pečený zemiak na tymiáne/Zemiaková kaša s jarnou cibuľkou
Minerálka: Bonaqua jemne sýtená
Dezert: Citrónový zákusok s čokoládovými hoblinkami